2011. január 8., szombat

Costa del Sol Ingatlanok - Spanyol Ingatlanok



Costa del Sol

A Costa del Sol mint turista célpont már az előző évszázad második felében lett népszerű. Manapság a Málaga tartomány modern infrastrukturával és javíthatatlan klímával rendelkezik, amiért elsőszámú turista látogatottságnak őrvend a Spanyol peninsulán.

FOR OUR ENGLISH SPEAKING FRIENDS   please go to:
                    American Spanish Real Estate


Get Your Dream Home

Get the Money for your Dream Home anywhere in the world!




Mi elejétől fogva Ön mellett állunk „megfogjuk a kezét” és végig vezetjük az ingatlanvásárlás göröngyös útján egy idegen országban ahol a helyi broker cég mindent elintéz dijmentesen, elviszi az ingatlan megtekintésére, beleértve minden „papír  munka” elvégzését, legális  és minden szükséges dolog elintézését, úgyhogy az Ön feladata egyedül az Önnek legjobban megfelelő ingatlan kiválasztása marad (és természetesen a fizetés az ingatlanért).

A Costa del Sol elnevezéssel kapcsolatban több monda van számon tartva, először mint hivatalos név Sevillában az 1929-es iberoamerikai kiállításon jegyezték be. Több tanúvallomás szerint a Costa del Sol elnevezés egy osztrák konzultól ered aki Cádizban lakott és többször Almeriába látogatott a tengerparton utazva Málaga és Granada tartományon keresztül kellett áthaladnia és az ottani klíma nagyszerűsége miatt nevezte el így (Napos Part). A Costa del Sol elnevezés kizárólag Málaga tartományára vonatkozik.

            Legolcsóbb árak, legjobb ajánlatok, naponta új eladó
                            villák, házak, condos/tulajdon lakások


Adja meg : Nevét, E-mail Címét, Hol és Milyen Áron szeretne tőlünk Árajánlatot kapni Ingatlanokra –  ha egyéb üzleti befektetés is/vagy üzleti vállalkozás érdekelné, részletezze:                                                capital.invest@yahoo.com


ASR Search Engine

Free counter and web stats

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése