2011. január 8., szombat

Kalifornia Ingatlanok - Orange County Ingatlanok - Amerikai Ingatlanok - Los Angeles Ingatlanok




Kalifornia / California Ingatlanok

Get Your Dream Home

Get the Money for your Dream Home anywhere in the world!



Mi elejétől fogva Ön mellett állunk „megfogjuk a kezét” és végig vezetjük az ingatlanvásárlás göröngyös útján egy idegen országban ahol a helyi broker cég mindent elintéz dijmentesen, elviszi az ingatlan megtekintésére, beleértve minden „papír  munka” elvégzését, legális  és minden szükséges dolog elintézését, úgyhogy az Ön feladata egyedül az Önnek legjobban megfelelő ingatlan kiválasztása marad (és természetesen a fizetés az ingatlanért).
 

Ha az ember Kaliforniára gondol a csodálatos klíma, napsütés és tengerpart jut eszébe. Dél Kalifornia nemcsak ezekről híres, hanem a filmvilágáról is ami megmozgatja az ember fantáziáját.

Dél Kalifornia legnagyobb városa Los Angeles Itt található a világ filmiparának a fővárosa, Hollywood. A filmsztárok fővárosa pedig Beverly Hills. Orange Countyban van Disneyland.
Továbbá világszerte ismertek: Bel Air, Burbank, Glendale, Pasadena, Downtown Los Angeles, Brentwood, Pacific Palisades.

A tengerpart melletti városok közül legismertebbek: Malibu, Santa Monica, Venice, Marina del Rey, El Segundo, Manhattan Beach, Hermosa Beach, Redondo Beach, San Pedro, Long Beach és Seal Beach .

Sok ember számára Kalifornia egy álomvilágot idéz elő, ahol sokan szeretnének részt venni; ott lakni, nyaralni, tanulmányokat folytatni, látogatni, stb. Ezen álmok megvalósításához az ingatlanok nagy szerepet játszanak. Az ingatlan nemcsak szükséges, hanem befektetésnek is kiváló lehetőség. A kaliforniai ingatlanok is mint az egész amerikai ingatlan piac vevők és befektetők számára kiváló pillanat. A válság következtében sok ingatlanhoz lehet hozzájutni nagyon jutányos áron. Akit érdekel az amerikai, főleg a kaliforniai ingatlan piac eljött a cselekvés ideje!

            Legolcsóbb árak, legjobb ajánlatok, naponta új eladó
                            villák, házak, condos/tulajdon lakások


Adja meg : Nevét, E-mail Címét, Hol és Milyen Áron szeretne tőlünk Árajánlatot kapni Ingatlanokra –  ha egyéb üzleti befektetés is/vagy üzleti vállalkozás érdekelné, részletezze:                                                capital.invest@yahoo.com


FÖLDRAJZ, KLÍMA, TÖRTÉNELEM    

California az Egyesült Államok nyugati partján található. Másként “The Golden State” (Arany Állam), a legnépesebb és a harmadik legnagyobb állam Alaska és Texas után. Az öt legnagyobb városa Los Angeles, San Diego, San José, San Francisco és Fresno. California fővárosa Sacramento. California nyugati határa a Pacific Coast, keletre a Sierra Nevada Hegység, a Majave Desert délnyugatra és a Redwood-Douglas fir forest pedig észak nyugatra. A középső részén főleg a Central Valley, egy fontos agrikulturális rész. Az Egyesült Államok folytatólagos részén Californiában találhatók a legmagasabb pontok a Mount Whitney és a legalacsonyabb pedig a Death Valley.
 
A California név egykor Észak Amerika jelentős részére vonatkozott spanyol fennhatóság alatt., mely napjainkban magába foglalja a délnyugati Egyesült Államok és a Baja California félszigetet. 1821-ben Alta California Mexico részévé vált. Röviddel a Mexicó-Amerikai háború kitörése után 1846-ban amerikai telepesek egy csoportja Sonomában deklarálta a független California Republicot Alta Californiában, ez azonban rövid életű volt, de az amerikai győzelem után megkötötték a Treaty of Guadalupe Hidalgo, melyben Mexico átengedte Alta Californiát az Egyesült Államoknak. Így Alta California nyugati részéből 1850 szeptember 9.-én California lett a 31. állam.

A californiai Gold Rush (aranyláz) 1848 kezdetével dramatikus változásokat hozott szociális és demografiailag. A nagy bevándorlás által úgy az Egyesült Államokból mint tengerentúlról  nagy anyagi föllendülést hozott. A 20. század fejlődései hozták Los Angeles kialakulását mint az amerikai szórakoztató ipar központja és nagy turisztikai növést eredményezett. A 20. század vége pedig a technológia és az információ szektor kialakulását hozta a Silicon Valleyvel az élen. Ezenkívül a californiai agrikulturális ipar mellett az aerospace, oktatás és gyártás nagyban hozzájárultak a fejlődéshez. Ha California egy ország lenne, a világ nyolcadik legnagyobb gazdasági hatalom helyét foglalná el és népességben pedig a 35.-et.


 
               A Nyugati part (Csendes Oceán)

Kaliforniának többféle éghajlata van. Az óceán mentén mediterrán, melyben a tél enyhe, csapadékos, a nyár pedig száraz meleg. A nyári időszak egyenletesen meleg, a téli hűvösebb. Los Angelesben az évi átlag hőmérséklet 25-30 C. San Franciscóban valamivel hűvösebb 20 C.

Észak Kaliforniában hasonló az éghajlat, azonban csapadékosabb. Itt lombhullató erdők, és még  esőerdők is megtalálhatóak.

Dél Kaliforniában  a keleti részen sivatagok és félsivatagok találhatók, ahol csak az ehhez a klímához alkalmazkodó növények  tudnak  megélni. A téli hőmérséklet 15-20 C, míg nyáron a nappali 40 C fölött. Erre is a legmelegebb a Death Valley (Halál Völgy). Nyáron csapadék majdnem ismeretlen, 3-4 évente érkezik kisebbfajta az óceán felől és akkor a sivátag gyönyörűen pár napra kivirágzik. A félsivatagi részeken egyes növények megélnek, a sivatagban pedig megjelennek a homokdűnék.


Get Your Dream Home

Get the Money for your Dream Home anywhere in the world!




ORANGE COUNTY INGATLANOK 

Isten Hozta Orange Countyban. Kalifornia arany partja Golden Coast of California 70 km. tengerpart látványos kilásással amit sokan California Rivieranák neveznek.

Orange County Kalifornia egyik megyéje, székhelye Santa Ana. Népessége 2008-ban kb. 3,000,000 volt, ezzel Los Angeles County után a második legnépesebb megye San Diego County előtt.

Orange County határai: délnyugaton a Pacific Oceán, északon Los Angeles County, északkeleten San Bernardino County és Riverside County, és délkeleten San Diego County.

Az átlagkereset háztartásonként 2007-ben $ 71,601  és családonként pedig $ 81,260 volt. Férfiaknál $ 45,059, nőknél $ 34,026. A megye átlagkeresete fejenként $ 25,826 volt.

Vásárlási kínálat:

Több jelentős shopping mall-ja van. Köztük világszerte ismert South Coast Plaza Costa Mesa-ban és Fashion Island Newport Beachben. Más jelentős mall Brea Mall, The Shops Mission Viejoban, The Block at Orange és Irvine Spectrum Center. Aztán Downtown Disney Disneyland közelében.

Turizmus

A turizmus életbevágóan fontos Orange County ekonomiájában. Anaheim a legfőbb turista hely a Disneyland Resort’s Magic Kingdom Parkal, mely a második leglátogatottab park az országban. Mission San Juan Capistrano (The Jewel of the Missions’) (a missziók ékköve) és Knott’s Berry Farm. Az Anaheim Convention Centerben pedig egész évben van aktivitás. Fontos helyek a resortok a Beach Citiekben amik a tengerpart közelben találhatók annak megfelelő aktivitások mint biking, mountain hiking, golf courses, bevásárlások és dining.

A Mission San Juan Capistrano úgy is ismert mint Swallows of Capistrano vagyis Fecskék Capistranoja ahová minden évben márciusban visszatérnek a fecskék amit a híres Swallow’ Day Parade-al ünnepelnek.

Kissé délre Anaheimtől ott van a Crystal Cathedral, 12 emelet üveg és acél csoda, ismert mitn húsvéti és karácsonyi szépségversenyek otthona. Laguna Beach a művészet kedvelők mekkája minden nyáron ismert a: Festival of the Arts, Pageant of the Masters, Art-A-Fair és a Sawdust Festival

Északra Huntington Beach vagy „Surf City” ami ismert a több surfing versenyéről. Beleértve a US Open of Surfing. Téli estéket bevilágítja Huntington Harbor, Newport Harbor és Dana Point Harbor az ottani hajós parádéjával.

Orange Countynak nagyszerű oktatása van, sok üzlet és számtalan rekreációs lehetőséggel.

Repülőtere: John Wayne Airport
  

Jelentős Lakosai

Notable natives and residents 

Main article: Notable Orange County residents

Due to Orange County's proximity to Los Angeles, the entertainment capital of the United States, many film and media celebrities have moved or bought second homes in the county. Actor John Wayne, who lived in Newport Beach, is the namesake for Orange County's John Wayne Airport. Orange County has also produced many homegrown celebrities, including golfer Tiger Woods, musician Andrew McMahon, basketball players Dennis Rodman and Kobe Bryant, a number of professional ballplayers, including retired slugger Mark McGwire, WWE Wrestler, Chavo Guerrero Jr. actor, Kevin Costner and John Stamos, comedian/actors Steve Martin and Will Ferrell, actresses Michelle Pfeiffer and Diane Keaton, and singers Chester Bennington, Bonnie Raitt, Gwen Stefani, Jeff Buckley, Marc Cherry, Drake Bell and Major League Ballhawk John Witt. Ms. America Susan Jeske is also a resident. Avenged Sevenfold, Lit, No Doubt, Reel Big Fish, Social Distortion, The Offspring, Atreyu Jeffree Star, and Leo Fender (the inventor of the first commercially successful solid body electric guitars) also call Orange County home. MMA fighter Tito Ortiz is a resident of Huntington Beach which is stated in his entrance as the "Huntington Badboy."
The county's most famous resident was perhaps Richard Nixon, the 37th President of the United States, who was born in Yorba Linda and lived in San Clemente for several years following his resignation. His presidential library is in Yorba Linda.


            Legolcsóbb árak, legjobb ajánlatok, naponta új eladó
                            villák, házak, condos/tulajdon lakások

 

Adja meg : Nevét, E-mail Címét, Hol és Milyen Áron szeretne tőlünk Árajánlatot kapni Ingatlanokra –  ha egyéb üzleti befektetés is/vagy üzleti vállalkozás érdekelné, részletezze:                                                capital.invest@yahoo.com


ASR Search Engine



Free counter and web stats



FOR OUR ENGLISH SPEAKING FRIENDS   please go to:
                    American Spanish Real Estate

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése