2011. január 8., szombat

Ismertető - Információ

FOR OUR ENGLISH SPEAKING FRIENDS   please go to:
                                                 
   American Spanish Real Estate

Get Your Dream Home

Get the Money for your Dream Home anywhere in the world!


Costa del Sol Ingatlanok - Spanyol Ingatlanok
  • Marokko Ingatlanok - Spanyol Ingatlanok - Afrika Ingatlanok...


  • Mi amerikai és spanyol ingatlanok eladásával foglalkozunk. Főleg Kalifornia déli részére Los Angelestől San Diegoig terjedő területre összpontosítunk; beleértve Orange Countyt. Floridában is főleg a déli részére Palm Beachtől egészen Miami-ig, Fort Lauderdalet beleértve. Spanyolországban pedig specialitásunk Costa del Sol, Costa Blanca, Madrid és Marokko. 
      
    Amerikai, spanyol ingatlanok főleg: villák, házak, condominiumok/tulajdon lakások.

    Mi elejétől fogva Ön mellett állunk „megfogjuk a kezét” és végig vezetjük az ingatlanvásárlás göröngyös útján egy idegen országban ahol a helyi broker cég mindent elintéz dijmentesen, elviszi az ingatlan megtekintésére, beleértve minden „papír  munka” elvégzését, legális  és minden szükséges dolog elintézését, úgyhogy az Ön feladata egyedül az Önnek legjobban megfelelő ingatlan kiválasztása marad (és természetesen a fizetés az ingatlanért).

    Az amerikai és spanyol ingatlanokat főleg a tenger közelsége, tengerpart és a csodálatos klíma, ragyogó napsütés az év  túlnyomó részében teszi olyan atraktívvá nemcsak az ország lakosai, hanem az egész világ számára. Ezért az amerikai és spanyol ingatlanok annyira népszerűek és aki csak teheti ott szeretne élni, vagy ezeken a keresett helyeken keres egy biztos befektetési lehetőséget, amit saját maga élvez vagy kiadhat, ami állandó bevételt jelent a befektető számára.

                    Legolcsóbb árak, legjobb ajánlatok, naponta új eladó
                                villák, házak, condos/tulajdon lakások

    Adja meg : Nevét, E-mail Címét, Hol és Milyen Áron szeretne tőlünk Árajánlatot kapni Ingatlanokra –  ha egyéb üzleti befektetés is/vagy üzleti vállalkozás érdekelné, részletezze:                                                capital.invest@yahoo.com



    Ezért ezekre a helyekre összpontosítunk és lettek a mi specialitásunk, sok éve szolgálják az ottani, helybeli ingatlan irodák, (real estate agancies, agencias imobiliarias) ügyfeleik érdekeit. Szeretnénk ezt a szolgáltatást Önnek is felajánlani, hogy személyesen győződjön meg mindazokról az előnyökről és professzionális ügyintézésről, melyeket ügynökségeinken keresztül élvezhet.         

    Ingatlanok vétele-eladása a mi üzletünk  már évtizedek óta, mi ebben profik vagyunk.

    Természetesen ügyfeleink egyéb kívánságát is tudjuk teljesíteni Szolgáltatásaink ingyenesek. Minden ügyfelünkkel egyénileg foglalkozunk, bármennyi időt is vesz igénybe,  legfontosabb célunknak a megelégedett ingatlanvásárlót tekintjük. Az Ön  megelégedettsége a mi fizetségünk. Bevett szokás szerint a broker jutalékát az eladó ingatlan tulajdonosa honorálja. 


    Szolgáltatásaink teljes körűek Amerikában: Kaliforniában, Orange Countyban, Floridában, Spanyolországban: Costa del Solon, és Marokkóban   az ottani  ingatlan piacot a legmélyebben és legmesszemenőbben  tanulmányozzuk, ugyancsak a helyi ingatlan lapok napi híreit figyelemmel kísérjük, melyek a legújabb ingatlan híreket ismertetik, és így tudjuk vevőinket a legújabb ingatlan eseményekről tájékoztatni, a  legjobb és legmegfelelőbb eladó villákról, házakról és lakásokról és más ingatlanokról, egyáltalán a helyi piacról. Így mindig „up to date” vagyunk a legújabb fejleményekről és ezáltal a legmegfelelőbb ajánlatokkal tudjuk ügyfeleinket ellátni.

    Az Ön számára a legfontosabb a megfelelő broker választása akiben megbízik az Ön érdekeit képviseli és nem csak az övét. Egy helybeli broker cég erre a legmegfelelőbb amelyik már évek óta megbecsülésnek örvend és biztosan nem fogja hírnevét kockáztatni etikátlan üzletért. Mi ezek vagyunk

                Legolcsóbb árak, legjobb ajánlatok, naponta új eladó
                                villák, házak, condos/tulajdon lakások


     

    Adja meg : Nevét, E-mail Címét, Hol és Milyen Áron szeretne tőlünk Árajánlatot kapni Ingatlanokra –  ha egyéb üzleti befektetés is/vagy üzleti vállalkozás érdekelné, részletezze:                                                capital.invest@yahoo.com














      site search by
      freefind

      advanced

      Free counter and web stats
      http://metanetpromotions.com/minibanner2.gif"


      joomla web hosting
      Click
      here to submit your free, permanent ads to TheFreeAdForum.com!

      Share





      Nincsenek megjegyzések:

      Megjegyzés küldése