2011. január 8., szombat

Florida Ingatlanok - Amerikai Ingatlanok - Miami - Fort Lauderdale Ingatlanok


FOR OUR ENGLISH SPEAKING FRIENDS   please go to:
                    American Spanish Real Estate

Get Your Dream Home

Get the Money for your Dream Home anywhere in the world!


Florida - Miami - Fort Lauderdale
 
 
Mi elejétől fogva Ön mellett állunk „megfogjuk a kezét” és végig vezetjük az ingatlanvásárlás göröngyös útján egy idegen országban ahol a helyi broker cég mindent elintéz dijmentesen, elviszi az ingatlan megtekintésére, beleértve minden „papír  munka” elvégzését, legális  és minden szükséges dolog elintézését, úgyhogy az Ön feladata egyedül az Önnek legjobban megfelelő ingatlan kiválasztása marad (és természetesen a fizetés az ingatlanért).


Florida (Sunshine State) l845 ben lépett be az Unióba mint 27. állam. Termeszeti szépsége és meleg éghajlata miatt a spanyol Juan Ponce de Leon aki az első európai expedíciót vezette Floridába 1513-ban elnevezte az államot „Pascua Florida” Virágos Ünnep.

1800-as évek első felében amerikai csapatok háborúztak a bennszülött indiánokkal.A Polgárháború alatt Florida volt a harmadik állam amely kilépett az Unióból.

A 19. század elején sokan Floridába vándoroltak az északi államokból a hideg tél elől. A 20. században turizmus lett Floridában a vezető ipar mind a mai napig, évente milliók látogatják. Florida ugyancsak ismeretes a narancs és grapefruit termesztéséről és valami 80%-át adja Amerika citrus termékének.
Az 1940-es évek után a nyugdijas yankik és zsidók után jöttek a kubai menekültek Castro forradalmától, aztán a latinamerikai üzletemberek és haiti menekültek. Naponta 500-an érkeztek évekig, így Miami Latin America fővárosa lett.

            Legolcsóbb árak, legjobb ajánlatok, naponta új eladó
                            villák, házak, condos/tulajdon lakások


 
Adja meg : Nevét, E-mail Címét, Hol és Milyen Áron szeretne tőlünk Árajánlatot kapni Ingatlanokra –  ha egyéb üzleti befektetés is/vagy üzleti vállalkozás érdekelné, részletezze:                                                capital.invest@yahoo.com

MIAMI

Miami az Atlantic parton található délkelet Floridában Miami-Dade County főszékhelye, a legnépesebb megye Floridában és a nyolcadik legnépesebb megye az Egyesült Államokban 2,500,625 lakossal. A 42. lagnagyobb város az Egyesült Államokban 433,136 lakossal.

A mai Miami területén melyet az európaiak alapítottak több mint ezer évig a Tequesták lakták. 1566-ban Pedro Menéndez de Avilés és emberei látogatták először és Spanyolországnak követelték. Egy spanyol missziót alapítottak egy év mulva. Fort Dallast 1836-ban építették mely katonai bázisként működött a második Seminol háború alatt.

A második Világháború előtt és alatt dél Florida partjai fontos szerepet játszottak német tengeralattjárók ellen. A háború segített Miami népessége növekedésében félmillióra, 1959-ben Fedel Castro hatalomra jutásával is sok kubai érkezett.

Miami egy fontos központ és vezető finance, üzlet, kultúra, media, szórakozás, művészet és internacionális kereskedelemben. 2010-ben Miami helyezett lett az Egyesült Államokban a finance, üzlet, kultura, szórakozás, divat, oktatás és egyéb szektorban. Globálisan a városok között pedig a 33.
2008-ban elnyerte az “America’s Cleanest City” (legtisztább város) a Forbes Magazin szerint tiszta levegője egész éven át, zöld övezete, tiszta ivóvize, tiszta utcái és a város recycling programjáért.
Downtown Miami és dél Florida ad otthont a legtöbb internacionális banknak az Egyesült Államokban, hazai és internacionális nagy cégnek úgyszintén.

Több mint két évtizede Port of Miami úgy ismert mint a “Cruise Capital of the World” legelső a világon utas szállításban a legnagyobb utas szállító hajók közlekedésével és a legforgalmasabb úgy utasszállításban mint cruise lines működésben.
            Legolcsóbb árak, legjobb ajánlatok, naponta új eladó
                            villák, házak, condos/tulajdon lakások


Adja meg : Nevét, E-mail Címét, Hol és Milyen Áron szeretne tőlünk Árajánlatot kapni Ingatlanokra –  ha egyéb üzleti befektetés is/vagy üzleti vállalkozás érdekelné, részletezze:                                                capital.invest@yahoo.com





 


Free counter and web stats

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése