2011. január 8., szombat

Marokko Ingatlanok - Spanyol Ingatlanok - Afrika Ingatlanok

FOR OUR ENGLISH SPEAKING FRIENDS   please go to:
                    American Spanish Real Estate

Get Your Dream Home

Get the Money for your Dream Home anywhere in the world!






Marokko

Marokko – arabul “Al-Maghrib” Spanyolországtól és Európátol csak a Gibraltár szoros választja el, de az afrikai fekvése miatt inkább az arab világgal asszocial. A Berber kultura már régen fönnáll keményen ellenállt az idegen invázióknak, beleértve a rómaiakat, arabokat és a franciákat. Miután 1956 ban visszanyerte a hatalmat a mozlim világhoz húzódik és a modernizáció felé hajlik. Elbűvölte a nyugati világot és Hollywoodot, több filmet is készítettek Marokkoról, leghíresebb 1942-ben a Casablanca.

Földrajza

Marokko határos Algériával, Mauritániával és Nyugat Szaharával és Spanyolországgal is Melilla és Ceuta révén északon. Marokko durván három részre osztható: tengerpart, hegyek és a sivatag. A sivatagi része elég sziklás, barlangos, de kellemes tengerparti fürdőkkel is inkább a déli részén. Délen Agadir népszerű és jó fürdőzés, úszási lehetőségekkel. Hegyei közül kiemelhetők a Rif hegység és a középső Atlas, mely 3300 méternél magasabb. A magas Atlas elég sziklás és havas decembertől juniusig. Legmagasabb csúcsa a Toubkal amely 4167 méter magas, nagyon alkalmas síelésre télen.


Turizmus

Marokkot sok ezer turista látogatja meg évente változatos kultúrája miatt, mely a többféle civilizáció befolyása alatt alakult ki és a változatos természeti adottságáért. Az utazót a sokféle kulturális építkezése is elbűvöli. Kifinomult gastronómiáját a mediterrán, orientál és afrikai behatás alakította ki. Egy ország melyet érdemes fölfedezni változatos kultúrája és természeti szépsége miatt
.
 Melilla  Ceuta  Agadir 

Mi elejétől fogva Ön mellett állunk „megfogjuk a kezét” és végig vezetjük az ingatlanvásárlás göröngyös útján egy idegen országban ahol a helyi broker cég mindent elintéz dijmentesen, elviszi az ingatlan megtekintésére, beleértve minden „papír  munka” elvégzését, legális  és minden szükséges dolog elintézését, úgyhogy az Ön feladata egyedül az Önnek legjobban megfelelő ingatlan kiválasztása marad (és természetesen a fizetés az ingatlanért). 
 

            Legolcsóbb árak, legjobb ajánlatok, naponta új eladó
                            villák, házak, condos/tulajdon lakások


Adja meg : Nevét, E-mail Címét, Hol és Milyen Áron szeretne tőlünk Árajánlatot kapni Ingatlanokra –  ha egyéb üzleti befektetés is/vagy üzleti vállalkozás érdekelné, részletezze:                                                capital.invest@yahoo.com



Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

SES performed by online degree promotion team.
SonicRun.com
FREE URL Submission - Submit your site to dozens of top search engines for FREE. No strings attached!
Search Engine Submission - AddMe
<a title="Add URL to Google and Yahoo search" href="http://websitesubmit.hypermart.net%22%3e%3cimg/
1-Hit Free Search Engine Submit
Coach Outlet Store Online

Search Engine Marketing & Optimization

ASR Search Engine

Free counter and web stats


All The List Directory
Directory Wire - Premium Web Directory
Free Website Directory
Ipsarion Weblinks Directory
LINK ADD URL Seo Friendly Web Directory
LinkBook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése